Sunday, May 8, 2016

9hb May 2016 - Stock Pokok Tin Untuk Dijual

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum WBKT

Saya ada beberapa pokok untuk dijual. pokok telahpun stabil didalam polybeg ( putih ) . Pokok telahpun mula diletakkan di tempat panas. Mudah nak jaga dah.
Lokasi Bandar Seri Putra Bangi
Tel : 0133227141 ( Pakteh )

1) Variety Jumbo
- Pokok Telahpun besar dan telah hampir dua bulan di dalam pasu. Anak pokok ini adalah anak tut yang telahpun diletak ditempat panas. Sumber induk dari Nana@FDM. Pokok ini berbuah merah dan amat produktif.
Harga : RM120.00
Status : Available

1) Variety Masui Dauphine ( A )
- Pokok telahpun besar dan telah 1 bulan di dalam polybeg. Anak pokok ini adalah anak tut yang telahpun diletak ditempat panas. Sumber induk dari Nana@FDM. Pokok ini berbuah merah dan amat produktif.
Harga : RM120.00
Status : BOOKED1) Variety Noire De Bellone
- Pokok telahpun besar dan telah 1 bulan lebih di dalam polybeg. Anak pokok ini adalah anak tut yang telahpun diletak ditempat panas. Sumber induk dari MawarHPA. Pokok ini berbuah hitam dan amat produktif.
Harga : RM250.00
Status : SOLD
1) Variety Coll De Dama Grise
- Pokok telahpun besar dan telah 2 bulan di dalam pasu. Anak pokok ini adalah anak tut yang telahpun diletak ditempat panas. Sumber induk dari MawarHPA.
Harga : RM300.00
Status : Available1) Variety Noire De Barbentane
- Pokok telahpun besar dan telah 1 bulan di dalam polybeg. Anak pokok ini adalah anak tut yang telahpun diletak ditempat panas. Sumber induk dari MawarHPA. Pokok ini berbuah hitam dan amat produktif.
Harga : RM350.00
Status : SOLDSekian.

No comments:

Post a Comment